Real Madrid monitorizează un jucător român

Clubul Real Madrid urmăreşte mai mulţi jucători tineri, între care se află şi românul Victor Dobrescu, în vârstă de 18 ani, de la Liberty Salonta, scrie, luni, cotidianul AS.

1 afișare

Ziariştii de la AS susţin că Dobrescu joacă la UTA Arad şi că în România este comparat cu Cristiano Ronaldo.

"Dobrescu mai este urmărit de AC Milan, Juventus Torino şi Bayern Munchen. Este o extremă dreapta, iar în ţara sa este adeseori comparat cu Cristiano Ronaldo. Înalt şi puternic (are 1,88 metri), el a atras atenţia pentru excelentele evoluţiie la UTA Arad, la doar 18 ani. Pe acelaşi post cu Dobrescu joacă Sotiris Ninis, un grec de 17 ani pe care Real Madrid l-a urmărit la CE under-19", scrie AS.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici