Real Madrid poate fi eliminată din UEFA Champions League după ce Mariano a fost testat pozitiv

  • Mariano Diaz de la Real este infectat cu coronavirus
  • Jucătorul Realului a intrat în izolare după ce a fost anunţat rezultatul testului
  • Cei de la Real Madrid se tem că vor pierde la masa verde partida cu Man City din UEFA Champions League
3577 afișări
Imaginea articolului  Real Madrid poate fi eliminată din UEFA Champions League după ce Mariano a fost testat pozitiv

Sursa foto: profimedia

Mariano Diaz este jucătorul celor de la Real Madrid testat pozitiv cu coronavirus. Clubul a confirmat oficial rezultatul testului. Jucătorul este asimptomatic şi a fost plasat în izolare la domiciliu.

Problemele abia acum încep pentru cei de la Real Madrid. Jucătorii echipei vor fi testaţi iar spaniolii au emoţii: în cazul unor noi teste pozitive, partida cu Manchester City din UEFA Champions League este în pericol. Returul ar urma să se joace pe 7 august iar britanicii le-ar putea interzice celor de la Real Madrid să intre în ţară. Astfel, Real ar pierde la masa verde returul.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici