Real Madrid, rămas fără unul dintre cei mai importanţi jucători înaintea meciului cu Manchester City

Real Madrid a rămas fără unul dintre cei mai importanţi jucători înaintea meciului cu Manchester City, după ce Eden Hazard s-a accidentat în timpul meciului cu Levante. Levante s-a impus în faţa lui Real Madrid cu scorul de 1-0.

216 afișări
Imaginea articolului Real Madrid, rămas fără unul dintre cei mai importanţi jucători înaintea meciului cu Manchester City

Real Madrid, rămas fără unul dintre cei mai importanţi jucători

În minutul 67, Zinedine Zidane a fost forţat să facă o schimbare, când Eden Hazard nu a mai putut continua să joace din cauza unei accidentări. Belgianul a fost înlocuit cu Junior Vinicius.

După ce a ieşit de pe teren, Hazard a fost văzut cu gheaţă la glezna piciorului drept, gleznă care i-a mai pus probleme în trecut, ţinându-l departe de teren aproape trei luni.

„Hazard a fost lovit la gleznă. A fost lovit în glezna la care a mai fost accidentat anterior. Trebuie să facem mai multe teste, dar nu arată deloc bine”, a spus Zinedine Zidane într-o conferinţă de presă.

„Am eşuat la cel mai important lucru în fotbal, să marcăm. Nu este bine, pentru că am pierdut 5 puncte într-o săptămână, dar acesta este fotbalul”, a adăugat Zidane.

Real Madrid va înfrunta miercuri Manchester City în Liga Campionilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici