Record mondial la 4x100 metri liber pentru SUA

Americanii Michael Phelps, Garrett Weber-Gale, Cullen Jones şi Jason Lezak au câştigat titlul olimpic la ştafeta de 4x100 metri liber, stabilind un record mondial, cu trei minute, opt secunde şi 24 sutimi, luni, la Jocurile Olimpice de la Beijing.

9 afișări
Imaginea articolului Record mondial la 4x100 metri liber pentru SUA

Record mondial la 4x100 metri liber pentru SUA

Precedentul record (3:12.23) fusese stabilit de americanii N. Adrian, C. Jones, B. Wildman-Tobriner şi M. Grevers, la 10 august, la Beijing.

Locul doi a fost ocupat de ştafeta Franţei, cu Amaury Leveaux, Fabien Gilot, Frederick Bousquet şi Alain Bernard, cu record european, în timp ce poziţia a treia a revenit Australiei, cu Eamon Sullivan, care a stabilit un record mondial în primul schimb.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici