Record negativ pentru Steaua: Cele mai multe goluri primite într-un sezon în ultimii zece ani

Portarii echipei Steaua Bucureşti, Robinson Zapata şi Ciprian Tătăruşanu au primit, împreună 36 de goluri în ediţia din acest an a Ligii I, ceea ce reprezintă un record negativ pentru gruparea din Bulevardul Ghencea în ultimile zece sezoane.

93 afișări
Imaginea articolului Record negativ pentru Steaua: Cele mai multe goluri primite într-un sezon în ultimii zece ani

Record negativ pentru Steaua: Cele mai multe goluri primite într-un sezon în ultimii zece ani (Imagine: Mediafax Foto)

Ultima oară când "roş-albaştrii" au primit mai mult de 36 de goluri s-a întâmplat în sezonul 1999-2000 în care Steaua a încasat 56 de goluri, poarta fiind apărată de Dumitru Hotoboc (10 goluri în 5 meciuri), Tiberiu Lung (11/6), Eugen Nae (2/3), Zoltan Ritli (12/5) şi Martin Tudor (21/18).

Recordul absolut în ceea ce priveşte numărul de goluri primite pe parcursul unui sezon este deţinut de ediţia 1947-1948, la prima participare a "militarilor" în Divizia A, în care Steaua a luat 66 de goluri în 30 de meciuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici