Record pentru Real Madrid: Echipa a obţinut a 16-a victorie consecutivă

Echipa Real Madrid a înregistrat, sâmbătă, în meciul cu Malaga, scor 2-1, din campionatul Spaniei, a 16-a victorie consecutivă (în toate competiţiile în care este implicată), ceea ce reprezintă un record pentru clubul madrilen.

121 afișări
Imaginea articolului Record pentru Real Madrid: Echipa a obţinut a 16-a victorie consecutivă

Record pentru Real Madrid: Echipa a obţinut a 16-a victorie consecutivă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit site-ului oficial al grupării spaniole, formaţia Real Madrid a îmbunătăţit recordul de 15 victorii consecutive stabilit în sezonul 1960/1961 (toate în La Liga) şi egalat în sezonul 2011/2012 (10 victorii în La Liga şi cinci în Liga Campionilor).

Real Madrid a câştigat toate meciurile jucate din data de 16 septembrie (scor 5-1 cu FC Basel, în Liga Campionilor) până acum. Madrilenii au înregistrat zece victorii în campionatul Spaniei, cinci în Liga Campionilor şi una în Cupa Spaniei. În cele 16 partide, au înscris 59 de goluri şi au primit 9.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici