Red Bull îl suspendă pe unul dintre piloţii de rezervă. Ce regulă a încălcat VIDEO

  • Juri Vips a fost suspendat de la Red Bull Racing.
  • În timpul unei transmiuni live pe o platformă de gaming, pilotul de Formula 2 a făcut remarci rasiste.
1062 afișări
Imaginea articolului Red Bull îl suspendă pe unul dintre piloţii de rezervă. Ce regulă a încălcat VIDEO
Concret, pilotul Juri Vips (21 de ani) a folosit cuvântul rasist „negru”/„negrotei” („nigger” în Engleză) în cadrul unui live stream.
 
Partenerul de joc şi coleg la Red Bull Racing, totodată, Liam Lawson a fost şocat preţ de o secundă, dar apoi a început să râdă.
 
Din cauza limbajului său, Vips a fost suspendat imediat de către echipa Red Bull, care, a emis, rapid, si o poziţie publică: „Red Bull Racing l-a suspendat pe pilotul Juri Vips. Ca organizaţie, condamnăm abuzul de orice fel şi avem o politică de zero-toleranţă pentru limbajul sau comportamentul rasist în cadrul organizaţiei noastre”.
 
Echipa Red Bull a anunţat că a demarat o investigaţie internă a incidentului online.
 
Vips a postat, la rândul său, un mesaj pe conturile de socializare, cerându-şi scuze. „Acest limbaj este complet inacceptabil şi nu reflectă valorile mele”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici