Rednic: A fost un meci foarte bun şi am obţinut o victorie foarte importantă

Antrenorul formaţiei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că meciul cu CFR Cluj a fost foarte bun, pentru că echipa sa a obţinut o victorie importantă în faţa unui adversar foarte puternic.

14 afișări
Imaginea articolului Rednic: A fost un meci foarte bun şi am obţinut o victorie foarte importantă

Rednic: A fost un meci foarte bun şi am obţinut o victorie foarte importantă (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"A fost un meci foarte bun, o victorie foarte importantă pentru că am întâlnit o echipă foarte puternică. Nu pot decât să-i felicit pe jucători, pentru efortul depus. Au probleme de sănătate, au apărut contracturile, mai avem probleme şi cu nervii. Victoria este importantă nu pentru că am scos CFR din lupta pentru titlu, ci pentru că am ajuns la zece puncte diferenţă şi ei sunt obligaţi acum să câştige etapa viitoare. Noi am meritat această victorie, mai ales că venim după o înfrângere în Cupă", a spus Rednic.

Mircea Rednic a precizat că soarta campionatului nu a fost decisă după victoria cu CFR. "Sunt doar trei puncte şi mai sunt şase meciuri, unele foarte importante. Uitaţi-vă că Urziceniul e la două puncte, Timişoara e la trei puncte, urmează meciul de la Galaţi, dar o să ne pregătim chiar dacă avem probleme. Avem un lot valoros şi vom reuşi să facem faţă. E bine cu arbitri stăini, pentru că jucătorii sunt mult mai liniştiţi, nu mai sunt aşa preocupaţi", a menţionat antrenorul.

Referindu-se la situaţia jucătorilor accidentaţi din lotul lui Dinamo, Rednic a spus: "Moţi are doar o lovitură în muşchi, dar va fi apt marţi, la meciul cu Oţelul; pe Dolha îl felicit pentru că a apărat foarte bine, mai ales că nu era sută la sută refăcut din cauza unei contracturi şi a jucat foarte puţin în ultimul timp; Blay are ruptură pe aductori şi, probabil, va pierde acest sfârşit de campionat. Ianis Zicu a avut şi el o contractură la antrenament, dar mari va face parte din lot. Mitea se recuperează, dar cred că în scurt timp o să intru în teren eu şi Jean".

Rednic a mai spus că fundaşul Gabriel Tamaş putea evita eliminarea din minutele de prelungire ale partidei şi la experienţa sa nu trebuia să se lase influenţat.

Întrebat cum comentează afirmaţiile antrenorului formaţiei CFR Cluj, Antonio Conceicao, care a spus că Dinamo nu merita victoria, Rednic a răspuns: "Au scăpat uşor. Dacă în prima repriză era 3-0, poate era mai uşor".

Tehnicianul dinamovist a susţinut că, momentan, nu se gândeşte la partida ci la cea cu Oţelul. "Nu mă gândesc la Steaua, ci la meciul cu Galaţi, unde o să ne fie greu. Nu comentez victoria Stelei cu Oţelul. Cât despre arbitraj, şi arbitri străini şi cu arbitri români... dacă şi Tudor a făcut greşelile pe care le-a făcut ce să mai vorbim, nu e treaba mea", a afirmat Rednic.

De asemenea, el a mai spus că nu a dorit să ajungă la echipa naţională, ci este îngrijorat că Belgia nu a găsit încă un selecţioner şi a adăugat că nu ar da niciodată România pentru Belgia.

Formaţia Dinamo Bucureşti a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), campioana en-titre a României, CFR Cluj, în derbiul etapei a XXVIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici