Rednic: Am văzut declaraţiile acţionarilor şi deja am bătut cu 3-1 pe Steaua

Antrenorul Mircea Rednic i-a ironizat, joi, pe acţionarii dinamovişti care au declarat că gruparea "alb-roşie" va câştiga, cu scorul de 3-1, partida cu Steaua, aceştia făcând asemenea afirmaţii optimiste şi înaintea meciurilor cu NEC Nijmegen şi CFR Cluj, ambele soldate cu eşecuri.

7 afișări
Imaginea articolului Rednic: Am văzut declaraţiile acţionarilor şi deja am bătut cu 3-1 pe Steaua

Rednic: Am văzut declaraţiile acţionarilor şi deja am bătut cu 3-1 pe Steaua (Imagine: Mediafax Foto)

"Am văzut declaraţiile acţionarilor, deja e 3-1, cu NEC, 3-0, cu CFR, 3-0. La noi se joacă meciurile dinainte", a spus tehnicianul echipei Dinamo.

Formaţia lui Rednic a ratat calificarea în grupele Cupei UEFA, după 0-1 în tur şi 0-0 în retur, în faţa olandezilor de la NEC Nijmegen. Înaintea meciului retur de la bucureşti, preşedintele executiv, Cristian Borcea, a declarat că Dinamo se va impune cu scorul de 3-0.

De asemenea, înaintea partidei cu CFR Cluj, contând pentru etapa a XI-a a Ligii I, întâlnire pierdută cu scorul de 0-1, acţionarul Vasile Turcu declarase că Dinamo se va impune cu 3-0.

Rednic a menţionat nu ar fi normal ca partida derbi să fie condusă la centru de Alexandru Deaconu, arbitrul lovit cu o brichetă în timpul meciului Rapid-Steaua din ediţia trecută de campionat.

Mircea Rednic a menţionat că speră într-o victorie sâmbătă, care ar mări diferenţa de puncte faţă de contracandidatele la titlul de campioană. "Important este că suntem pe primul loc, că lotul este bun şi că nu am probleme medicale în afară de Bratu, Zicu şi Pulhac. Dorim să ne vedem de joc, am mare încredere în băieţi. Noi sperăm să câştigăm şi să ne distanţăm de ceilalţi. E un moment important pentru noi. Nu omorâm niciun campionat dacă vom câştiga, dar vom face un pas important. Toţi jucătorii sunt pregătiţi şi sunt sigur că vor da totul pe teren. Nu e vorba de bani, ci de ambiţiile noastre. Nu contează banii la meciul ăsta şi este uşor să pregăteşti un meci contra Stelei, pentru că jucătorii sunt concentraţi sută la sută", a subliniat Rednic.

Partida Dinamo - Steaua, contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I, se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici