Rednic: Au mai rămas 21 de puncte şi trebuie să le luăm pe toate

Antrenorul Mircea Rednic a declarat, vineri seară, după meciul cu Farul, câştigat de Dinamo, scor 4-1, în etapa a XXVII-a a Ligii I, că formaţia dinamovistă trebuie să câştige toate cele 21 de puncte rămase în joc până la finalul sezonului.

12 afișări
Imaginea articolului Rednic: Au mai rămas 21 de puncte şi trebuie să le luăm pe toate

Rednic: Au mai rămas 21 de puncte şi trebuie să le luăm pe toate

"Sunt trei puncte importante, un meci bun făcut de băieţii mei, mai ales în rerpiza a doua. În prima repriză jocul a fost echilibrat. În prima parte Farul chiar a dominat, pentru că noi am intrat cam relaxaţi în meci şi i-am certat la pauză pentru acest lucru. Sper ca Dolha să aibă doar o uşoară contractură, pentru că altfel va fi foarte greu. M-a deranjat atitudinea unora dintre jucători, pentru că au intrat în meci relaxaţi şi apoi s-au relaxat din nou la 4-1, permiţând Farului să aibă două ocazii mari. Farul are câţiva jucători foarte buni, care au căzut psihic. Nu este o echipă de Liga II , aşa cum au spus alţii. Mă bucur că se înscrie, avem atacanţi care au fost aduşi cu sacrificii, dar au confirmat. Au mai rămas 21 de puncte şi trebuie să le luăm pe toate", a declarat Rednic, care a menţionat că Dinamo "este o echipă iubită în Ardeal" şi nu ar fi avantajată dacă ar juca fără spectatori meciul din Cupa României cu FC Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici