Rednic: Avem posibilitatea să ne revanşăm în faţa suporterilor

Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a declarat, vineri, că este convins că înfrângerea de la Craiova a fost un accident şi doreşte ca echipa să se revanşeze în faţa suporterilor în partida cu FC Vaslui, din cadrul etapei a XXIV-a a Ligii I, informează site-ul oficial al grupării "alb-roşii".

25 afișări
Imaginea articolului Rednic: Avem posibilitatea să ne revanşăm în faţa suporterilor

Rednic: Avem posibilitatea să ne revanşăm în faţa suporterilor

"Sunt convins că rezultatul de la Craiova a fost un accident. Venim după o înfrângere şi avem posibilitatea să ne revanşăm în faţă suporterilor. Vrem să rămânem pe primul loc, chiar dacă întâlnim un adversar puternic, cu jucători cu experienţă, care au evoluat şi în alte campionate", a declarat Rednic.

Antrenorul dinamovist a dezminţit, totodată, zvonurile conform cărora ar fi intenţionat să demisioneze după înfrângerea suferită în faţa Universităţii Craiova, scor 0-2: "Aş vrea că toată lumea să înţeleagă odată pentru totdeauna că Mircea Rednic este preocupat doar de Dinamo. Văd că se tot vorbeşte de Brugge, de oferte din Belgia. Nu s-a pus problema să-mi dau demisia după rezultatul de la Craiova. Mă interesează doar Dinamo, viitorul meu este la Dinamo!".

Partida Dinamo - FC Vaslui, din cadrul etapei a XXIV-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici