Rednic: Avem probleme de concentrare cu echipele mici

Antrenorul Mircea Rednic a declarat, duminică, la finalul partidei Dinamo - CS Otopeni, scor 0-0, că jucătorii lui au probleme de concentrare cu echipele mici şi nu este normal ţinând cont de valoarea lotului.

13 afișări
Imaginea articolului Rednic: Avem probleme de concentrare cu echipele mici

Rednic: Avem probleme de concentrare cu echipele mici (Imagine: Mediafax Foto)

"Avem probleme de concentrare cu echipele mici şi nu mi se pare normal, dacă ţinem cont de lotul pe care îl avem la dispoziţie. Nu a fost nicio diferenţă între meciul cu Mediaş şi cel de astăzi. Eu sunt antrenor şi am încredere în aceşti jucători. Nu poţi să zici că au fost nesimţiţi şi nu au vrut să joace, poate din prea multă voinţă de a câştiga fac aceste greşeli. Eu sunt principalul responsabil de rezultate, eu iau toate bobârnacele şi mi se pare normal să facă ce le spun eu. La lovitua liberă era normal ca Niculescu şi Mitea să bată, mai ales că era o lovitură de pe linia de 16 metri", a spus Rednic.

Mircea Rednic a admis că este posibil să nu fi fost insiprat la alcătuirea formaţiei. "Nu ştiu dacă a fost cel mai prost meci al lui Dinamo, pentru că în prima repriză am avut patru ocazii. Toţi joacă cu ambiţie contra noastră şi e normal să nu se dea la o parte. Nu comentez ce au spus acţionarii, că am greşit echipa, eu sunt responsabil şi azi am jucat mai prost, poate am fost şi mai neinspirat", a precizat antrenorul grupării dinamoviste.

Liderul Ligii I, Dinamo Bucureşti, a remizat, duminică, pe teren propriu, în faţa formaţiei CS Otopeni, scor 0-0, echipă care ocupă locul 17 în clasament, într-o partidă contând pentru etapa a XX-a.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici