Rednic: Dacă e să rămân în România, mâine semnez cu o echipă care se bate la titlu

Antrenorul Mircea Rednic a declarat, miercuri, că nu va continua pe banca tehnică a Astrei Ploieşti şi că, în cazul în care va rămâne în România, va semna, joi, cu o echipă care se bate la titlu.

144 afișări
Imaginea articolului Rednic: Dacă e să rămân în România, mâine semnez cu o echipă care se bate la titlu

Mircea Rednic (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Întrebat în cadrul unei emisiuni la DigiSport dacă va prelua Rapidul, Rednic a răspuns: "Vorbim după meciul de diseară, Rapidul are antrenor. La Rapid am avut rezultate şi ca antrenor, şi ca jucător, de ce să nu-mi placă. Nu s-a mai luat un campionat de zece ani la Rapid. Mi-ar plăcea să iau un titlu... cu o echipă din România. Nu m-a căutat nimeni. Dacă e să rămân în România, mâine semnez... Cu o echipă din România... O echipă care se bate la titlu. Cu Copos sunt în relaţii bune, el te apreciază mai mult după ce te dă afară."

El a precizat că nu îi pare rău că a antrenat Astra în ultimele etape ale sezonului. "Am avut contract până la finalul campionatului. Nu-mi pare rău că am antrenat pe Astra. M-am dus că m-a rugat Dinu (n.r. - Gheorghe). Mi-a spus că o să fie un proiect, dar la noi proiectele sunt doar vorbe", a afirmat tehnicianul.

Rednic a declarat că antrenorul echipei campioane CFR Cluj, Ioan Andone, va da curs unei oferte venite din Emiratele Arabe Unite: "De când îl aştept pe Fălcos, dar el pleacă în Emirate. Are şanse mari să plece."

Mircea Rednic a preluat condcuerea tehnică a echipei Astra Ploieşti la 29 martie, înlocuindu-l pe portughezul Antonio Conceicao.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici