Rednic, deranjat de acuzaţiile referitoare la aranjarea meciului Dinamo-Rapid

Antrenorul FC Dinamo, Mircea Rednic, s-a arătat deranjat de acuzaţiile formulate la adresa formaţiei sale, potrivit cărora meciul cu Rapid, scor 3-0, din etapa a XXII-a a Ligii I, ar fi fost aranjat, iar fotbaliştii alb-roşii ar utiliza substanţe interzise.

11 afișări
Imaginea articolului Rednic, deranjat de acuzaţiile referitoare la aranjarea meciului Dinamo-Rapid

Rednic, deranjat de acuzaţiile referitoare la aranjarea meciului Dinamo-Rapid (Imagine: Mediafax Foto)

"Am văzut că ne ajută arbitrii, ba a fost blat la meciul cu Rapid, ba suntem drogaţi. Atâta prostie nu am văzut. Eu am fost antrenor la Rapid. După fiecare meci, indiferent, puteam să jucăm şi cu Ciocârlanele din gârlă, sau eu ştiu de unde, se striga împotriva lui Dinamo. Dar trebuie să se vorbească. Dar nu e corect ce se întâmplă. Când a jucat echipa prost, asta a fost, dar când joacă bine căutăm scuze? Ba arbitrii, ba blaturi, ba dopaţi... Noi trebuie să demonstrăm că putem, pentru că văd că deranjează că Dinamo e pe primul loc. Cred că trebuie să câştigăm cu 10-0 în Ghencea ca să se spună şi despre noi că jucăm bine", a declarat, marţi, Rednic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici