Rednic: Îmi pare rău că nu am găsit formula optimă la mijlocul terenului

Antrenorul formaţiei Dinamo Bucureşti, Mircea Rednic, a recunoscut, la finalul partidei pierdute, sâmbătă, pe terenul grupării Politehnica Iaşi, scor 0-1, că nu a găsit formula optimă în alcătuirea echipei sale.

11 afișări
Imaginea articolului Rednic: Îmi pare rău că nu am găsit formula optimă la mijlocul terenului

Rednic: Îmi pare rău că nu am găsit formula optimă la mijlocul terenului (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"A fost o înfrângere dureroasă, dar trebuie să ţinem totuşi cont că am avut trei meciuri foarte grele într-o săptămână. Ştiam de problemele de la mijlocul echipei şi îmi pare rău că nu am găsit formula optimă. Înţeleg să ai o zi proastă, dar asta nu înseamnă şi să pierzi. La o echipă mare, cu pretenţiile lui Dinamo, este inadmisibil să iei gol din fază fixă", a declarat Rednic.

"S-a observat, din nou, o diferenţă de mentalitate între jocurile noastre împotriva echipelor mai puternice şi cele din meciurile contra formaţiilor mai mici. Problemele pe care le-am avut cu avionul la aterizarea în Iaşi nu au nicio legătură cu înfrângerea; dimpotrivă, asta trebuia să ne mobilizeze în plus. Nu comentez afirmaţia lui Borcea, cum că nu putem câştiga campionatul dacă nu batem la Iaşi", a mai  spus Rednic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici