Rednic: Izvoranu şi Goian au mari şanse la Terek Groznîi

Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că fundaşii Silviu Izvoranu şi Lucian Goian, aflaţi în probe la Terek Groznîi, au şanse mari ca transferurile să se perfecteze.

18 afișări
Imaginea articolului Rednic: Izvoranu şi Goian au mari şanse la Terek Groznîi

Rednic: Izvoranu şi Goian au mari şanse la Terek Groznîi (Imagine: Mediafax Foto)

"În ceea ce îi priveşte pe Izvoranu şi Goian ei au meci acum cu Terek Groznîi şi sunt şanse mari ca transferurile să se finalizeze pentru că altfel nu îi solicitau cei de acolo. Astăzi se va decide dar depinde şi de ofertele pe care le vor face clubului. Să se înţeleagă cluburile pentru că ei vor câştiga mai mult decât la Dinamo. Nu vor fi probleme", a mai spus Rednic.

Citeşte şi:

Rednic: Contra ar putea ajunge la Dinamo

Rednic: Homei ar putea fi transferat la West Ham United

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici