Rednic: Mă tem mai mult de Steaua decât de Urziceni

Antrenorul FC Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, luni, că se teme mai mult de Steaua decât de Unirea Urziceni, adăugând că speră ca actualul lider din Liga I să învingă echipa lui Dorinel Munteanu, în partida din etapa a XVII-a a Ligii I.

11 afișări
Imaginea articolului Rednic: Mă tem mai mult de Steaua decât de Urziceni

Rednic: Mă tem mai mult de Steaua decât de Urziceni (Imagine: Mediafax Foto)

"După două meciuri pierdute lucrurile nu stau cum ne doream, dar asta nu înseamnă că e nebunie la Dinamo. A fost un tur bun de campionat, după rezultate. Nu la fel se poate spune şi despre calitatea jocului. La problemele pe care le-am avut, cu jucători care au venit târziu, rezultatele sunt bune şi nu o spun ca o scuză. Urziceniul sper să facă un rezultat pozitiv cu Steaua, pentru că Steaua rămâne una dintre candidatele serioase la titlu. Eu mă tem mai mult de Steaua decât de Urziceni", a afirmat tehnicianul.

Rednic a precizat că este pregătit de orice, chiar şi să fie demis, considerând că la echipele mari tehnicianul poate fi schimbat când sunt rezultate, dar jocul "nu merge".

"Eu sunt pregătit de orice, nu mi-e frică de nimic. Când te apuci de meseria asta trebuie să fii pregătit. La echipele mari, chiar dacă ai rezultate, dar jocul nu merge, poţi să fii schimbat", a declarat Rednic.

Antrenorul dinamovist a admis că în pauza de iarnă mai mulţi jucători vor pleca de la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare: "Suntem datori la joc, dar la puncte ar trebui să fie mulţumiţi conducătorii. Toată lumea a făcut greşeli, şi ei, şi antrenorii, şi jucătorii. Mai avem un meci după care tragem linie. O să vedem ce s-a făcut bine şi ce rău şi o să vedem ce putem schimba. Au apărut deja nume prin presă. Cu cei care vor pleca s-a discutat, s-a discutat şi cu impresarii lor. Asta e situaţia. Când nu eşti mulţumit trebuie să fii corect cu ei, să discuţi cu ei din timp ca să-şi găsească echipe să plece. Sunt jucători care au venit gratis în comparaţie cu alţii. Sunt surprins că sunt atacaţi jucători care nu mai sunt în lotul lui Dinamo de câteva etape. Deci nu din cauza lor jocul nu merge. Şi nu mi se pare corect să ne luăm aşa de nişte jucători".


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici