Rednic: Meritam un meci egal

Antrenorul formaţiei Dinamo Bucureşti, Mircea Rednic, a declarat, duminică, după înfrângerea din partida cu Unirea Urziceni, scor 0-1, că dinamoviştii ar fi meritat o remiză şi consideră că este greu de obţinut un rezultat bun când doar o singură echipă vrea să joace fotbal.

9 afișări
Imaginea articolului Rednic: Meritam un meci egal

Rednic: Meritam un meci egal (Imagine: Mediafax Foto)

"Am întâlnit un portar în zi de excepţie şi am primit gol la singurul lor şut pe poartă. Ştiam că vor juca pe contraatac şi e păcat că am luat gol. Meritam un meci egal. Nu ne convine acest rezultat, suntem supăraţi şi cred că meritam mai mult în acest joc. Noi am încercat să jucăm, dar e greu când o singură formaţie vrea să evolueze. Unirea este o echipă care speculează orice greşeală. Bruno Fernandes trebuia eliminat. Normal că mă deranjează că nu am câştigat niciun meci cu echipele mari. S-ar putea să fim totuşi campioni de toamnă pentru că Unirea are două meciuri grele. Suntem pe locul doi în clasament şi nu puteam face mai mult ţinând cont de accidentări şi de întârzierile de la lot", a spus Rednic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici