Rednic: Noi vorbim de Cluj, de Steaua, dar pierdem puncte cu UTA şi Cluj

Antrenorul echipei Rapid, Mircea Rednic, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că se tot vorbeşte că CFR Cluj şi Steaua sunt cei mai importanţi adversari ai formaţiei sale, dar aceasta pierde puncte cu grupările mai slab cotate.

8 afișări
Imaginea articolului Rednic: Noi vorbim de Cluj, de Steaua, dar pierdem puncte cu UTA şi Cluj

Rednic: Noi vorbim de Cluj, de Steaua, dar pierdem puncte cu UTA şi Cluj (Sursa: Mediafax Foto)

"Noi vorbim de CFR Cluj, de Steaua, echipele pe care le considerăm mari şi pierdem puncte cu echipele pe care le considerăm deja bătute, nici nu ne mai prezentăm la stadion. Am pierdut multe puncte, dacă am fi câştigat cu UTA şi Cluj, eram pe primul loc. Au mai rămas câteva etape şi nu mai avem voie să facem paşi greşiţi, mai ales acasă. De când am venit antrenor, problemele mari le avem acasă. Nu ca o scuză, dar e o atmosferă mai specială, eu cred că acum suporterii au înţeles, trebuie să fim uniţi, iar după ce ne vom îndeplini obiectivul vom sta şi vom discuta", a spus Rednic.

Mircea Rednic consideră că ar fi păcat ca Rapid să nu câştige partida cu Poli Ştiinţa Timişoara, contând pentru etapa a XXII-a a Ligii I, după victoria din meciul cu Oţelul Galaţi. "Este un meci foarte important mai ales că venim după o victorie mare cu o echipă foarte bună, Oţelul Galaţi. Ar fi păcat pentru efortul depus să nu câştigăm duminică. Suntem conştienţi că întâlnim o echipă foarte bună, chiar dacă Timişoara are probleme de lot. A demonstrat în ultimele meciuri că poate să joace într-o cupă europeană, că pune probleme în jocurile din deplasare", a completat Rednic, care a adăugat că are la dispoziţie toţi jucătorii.

Rapid întâlneşte Poli Ştiinţa Timişoara duminică, de la ora 20.30, în etapa a XXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici