Rednic: Nu mi se pare normal ca o singură persoană să decidă delegările arbitrilor

Antrenorul Mircea Rednic a declarat, luni, că nu i se pare normal ca o singură persoană să decidă delegările arbitrilor, precizând că nu înţelege în ce fel ar putea răspunde directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, în cazul în care un arbitru stabilit de el greşeşte într-un meci din Liga I.

1 afișare
Imaginea articolului Rednic: Nu mi se pare normal ca o singură persoană să decidă delegările arbitrilor

Rednic: Nu mi se pare normal ca o singură persoană să decidă delegările arbitrilor

"Nu ştiu de ce deranjează dacă o să fie o tragere la sorţi a arbitrilor. Nu mi se pare normal ca o singură persoană să decidă şi să mai spună că şi răspunde. Nu ştiu cum ar putea să răspundă Ionuţ Lupescu dacă se va întâmpla ceva", a spus Rednic, la întâlnirea de luni a tehnicienilor cu licenţă Pro de la Casa Fotbalului.

Mircea Rednic susţine că nu este deranjat de faptul că se vorbeşte mai puţin de Rapid în comparaţie cu alte echipe în ceea ce priveşte şansele la titlu. "Se vorbeşte doar foarte mult de celelalte echipe, dar asta nu mă deranjează. Toată lumea judecă o echipă după transferurile pe care le-a efectuat, dar Rapid a avut şi are echipă în continuare. Iar transferurile pe care le-am făcut şi le vom face sunt pentru a întări acest grup. O să fie cel mai tare retur, dar Rapidul nu se teme de nimeni. Totul depinde numai de noi, nu de butoane sau de celelalte echipe", a afirmat Mircea Rednic.

Tehnicianul nu a dorit să dezvăluie supriza de miercuri pe care a anunţat-o la întoarcerea din turneul din Cipru, spunând, în glumă, că poate îşi dă demisia. "O să fie o surpriză miercuri, dacă tot s-a vorbit de surprize şi mi-aţi creat probleme. Poate îmi dau demisia", a adăugat tehnicianul.

Referitor la ultimele achiziţii pe care le pregăteşte Rapid înaintea reluării campionatului, Rednic a menţionat că aşteaptă răspunsuri de la atacantul Ibrahim Salou (FC Bruges) şi mijlocaşul Vasco Matos (Beira Mar). "Cu Bruges ne-am înţeles, cu el suntem în tratative şi sper să reuşim. Dar dacă nu o să fie Salou, o să fie altul. Până miercuri veţi afla. Iar lui Matos i-am făcut ultima ofertă şi sper să vină. Sper să avem un răspuns afirmativ şi să poate să vină marţi", a adăugat Rednic.

În afară de un atacant şi un mijlocaş, antrenorul rapidist a explicat că va mai achiziţiona şi un portar, nefiind mulţumit de evoluţiile rezervelor lui Dănuţ Coman, Andrade şi Andrei Marinescu, în amicalele din cele două turnee de pregătire. "Coman nu e fragil. A avut o accidentare, dar a fost la cel mai bun doctor din Benelux. Nu are nicio problemă, se antrenează normal şi va apăra sâmbătă, dar am nevoie de doi portari foarte buni. El este unul dintre cei mai buni portari din ţară. Eu nu am fost mulţumit de cei doi portari (n.r. - Andrade şi Marinescu) pe care i-am avut în pregătiri şi mi se pare normal să mai aduc încă un portar", a menţionat antrenorul giuleştean.

Pe lista lui Rednic sunt doi portari din Belgia, Bertrand Laquiat de la Charleroi şi Logan Bailly de la RC Genk. "Suntem în negocieri şi pentru portarul de la Charleroi, şi pentru cel de la Genk. Am vorbit aseară personal cu el şi cu impresarul şi trebuie să aducem ceva pentru că o echipă mare are doi portari de valoare. Nu mă interesează atmosfera între portari, eu am un obiectiv, mă interesează să am rezultate. Cel mai bun va juca. Poate o să joace Marinescu, dar vreau să am asigurări pe acest post", a mai afirmat Mircea Rednic, fără a oferi alte detalii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici