Rednic: Rebuturile şi avariaţii au dat randament

Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a declarat că "rebuturile şi avariaţii" au dat randament, însă a menţionat că echipa nu este încă la nivelul dorit de el.

11 afișări
Imaginea articolului Rednic: Rebuturile şi avariaţii au dat randament

Rednic: Rebuturile şi avariaţii au dat randament

"Până în minutul 60 echipa a jucat bine, apoi am avut un momente de relaxare şi ne-au creat ceva probleme, mă bucur că am revenit şi am încheiat cu un gol important pentru echipă şi moralul lui Ianis Zicu, care s-a bucurat ca un copil, că nu a mai jucat de mult timp Mă bucur că toţi jucătorii au înţeles cât de importantă este aceată primă etapă, cu o echipă bine organizată. Nu contează spectatcolul, mi-a plăcut că am avut posesie bună, o continuitate a meciurilor din pregătire. Nu prea mă interesează celelalte rezultate, noi suntem pe primul loc şi deja trebuie să pregătim meciul de la Mediaş. Nu ne mai gândim la ce a fost, trebuie să câştigăm toate meciurile. Echipa poate mai multe decât a arătat azi. Şi rebuturile şi avariaţii, toată lumea a dat randament azi, dar nu suntem aşa cum mi-aş dori eu. Cristea şi Torje au luat cartonaşe foarte uşor, care trebuiau evitate. Dar de la Lobonţ până la Mitea toţi au jucat bine. N'Doye, Scarla au jucat foarte bine pentru primul lor meci. Diabate ar putea fi un fundaş stânga foarte bun", a declarat Rednic.

Citeşte şi:

Dinamo - Pandurii Târgu Jiu, scor 3-0

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici