Rednic: Şanse de calificare egale

Antrenorul Mircea Rednic a declarat, vineri, după tragerea la sorţi a turului I al Cupei UEFA, că Dinamo are şanse de 50 la sută să se califice în grupe, deşi e avantajată de faptul că returul cu NEC Nijmegen se va disputa la Bucureşti, informează site-ul oficial al grupării dinamoviste.

15 afișări
Imaginea articolului Rednic: Şanse de calificare egale

Rednic: Şanse de calificare egale (Imagine: Mediafax Foto)

Tehnicianul afirmă nu şi-ar fi dorit să întâlnească pe Napoli sau Standard Liege. "Când spui campionatul Olandei, şansele de calificare sunt egale! Nu ne-am dorit, pentru moment, să întâlnim echipe precum Napoli sau Standard Liege. Este, într-un fel, o tragere bună pentru Dinamo pentru că returul se va juca în faţa propriilor suporteri, însă rămân la părerea că şansele sunt egale!", a declarat Rednic.

Echipa Dinamo Bucureşti va întâlni formaţia olandeză NEC Nijmegen în primul tur al Cupei UEFA, s-a stabilit, vineri, în urma tragerii la sorţi de la Monte Carlo.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici