Rednic: Un egal ar fi ideal

Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Mircea Rednic, a declarat, luni seară, că un egal ar fi ideal în partida din deplasare cu formaţia Lazio Roma, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, informează site-ul goal.com.

1 afișare
Imaginea articolului Rednic: Un egal ar fi ideal

Rednic: Un egal ar fi ideal

"După ce am urmărit câteva meciuri amicale ale adversarului pot spune că un egal pe Olimpico ar fi ideal. Nu am venit la Roma să ne apărăm şi sperăm în şansa noastră", a spus Rednic.

Partida Lazio - Dinamo, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, va avea loc, marţi, pe stadionul Olimpico din Roma. Partida va începe la ora locală 20.45 (21.45 - ora României).

Meciul retur se va juca 29 august, la Bucureşti, de la ora 21.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici