Rednic: Va fi o semifinală frumoasă cu Timişoara

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că se aşteaptă la "o semifinală frumoasă" cu FC Timişoara în Cupa României, precizând că şansele de calificare în ultima fază a competiţiei sunt egale.

27 afișări
Imaginea articolului Rednic: Va fi o semifinală frumoasă cu Timişoara

Rednic: Va fi o semifinală frumoasă cu Timişoara (Imagine: Mediafax Foto)

"Timişoara este neînvinsă şi eu spun că o să fie o semifinală frumoasă. Şansele sunt 50 la 50 la sută. Când ajungi în faza asta nu se mai poate vorbi de ghinion sau noroc. Acum toate echipele rămase sunt puternice, sunt în formă. În semifinale nu poţi să te aşteptţi decât la meciuri grele, meciuri interesante. Eu nu am avut nicio preferinţă înainte. Asta a fost tragerea, o să jucăm cu Timişoara şi o să ne pregătim pentru a ne califica în finala Cupei", a spus Rednic.

Tehnicianul consideră că pentru FC Timişoara va fi mai greu în semifinale, pentru că "una e să joci cu Gloria Bistriţa şi alta cu Dinamo". "Nu vreau să comentez meciul lor din sferturi. Pentru că una e să joci cu Gloria Bistriţa şi alta să joci cu Dinamo. Nu ştiu unde se va juca deocamdată, dar cu siguranţă stadionul va fi arhiplin şi va fi o atmosferă extraordinară. Sunt sigur că Timişoara îşi doreşte foarte mult să bată Dinamo. Dar eu am încredere în jucătorii mei. E o partidă interesantă şi cel mai bun va câştiga", a adăugat Rednic.

Echipa Dinamo va întâlni formaţia FC Timişoara, în semifinalele Cupei României, conform tragerii la sorţi care a avut loc, joi, la Casa Fotbalului. În cealaltă semifinală, CFR Cluj va juca împtriva echipei FC Vaslui. Partidele din semifinalele Cupei României vor avea loc la 29 aprilie, iar finala este programată la 13 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici