Rednic: Vreau să încheiem anul cu o victorie

Antrenorul Mircea Rednic a declarat, vineri, că îşi doreşte să încheie anul 2008 cu o victorie obţinută de echipa sa Dinamo în partida cu FC Argeş, care va avea loc sâmbătă, în cadrul etapei a XVII-a a Ligii I, informează site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

13 afișări
Imaginea articolului Rednic: Vreau să încheiem anul cu o victorie

Rednic: Vreau să încheiem anul cu o victorie (Imagine: Mediafax Foto)

"Urmează ultimul meci oficial din acest an şi ne gândim doar la victorie. Chiar dacă ne confruntăm cu foarte multe probleme de lot, sunt convins că jucătorii care vor intra pe teren vor evolua la nivelul aşteptărilor. Repet, ne dorim să încheiem anul cu o victorie, mai ales că vom juca în faţa fanilor noştri", a afirmat Rednic.

Tehnicianul dinamovist nu îi poate folosi în partida cu FC Argeş pe Bogdan Lobonţ, Cristi Pulhac, Marius Niculae, Ianis Zicu, Florin Bratu, Gabriel Tamaş, toţi accidentaţi, şi pe Silviu Izvoranu, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Partida Dinamo-FC Argeş, din cadrul etapei a XVII-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici