”Regele” Gică Hagi, îşi laudă fiul: Ianis e curtat de echipe din Europa

Gică Hagi se simte măgulit de afirmaţiile lui Gigi Becali, care a spus că i-ar dori pe ”Rege” şi pe Ianis Hagi la FCSB. După meciul din Cupa României cu Craiova, fostul mare internaţional a răspus clar:

131 afișări

”Când spui Steaua (n.r. FCSB), Dinamo, pentru mine sunt echipele cele mai mari în România. Oricând întotdeauna poate veni dintr-un loc o ofertă. Dacă Steaua (n.r. FCSB) a zis acest lucru e un lucru foarte important pentru jucători, pentru club” .

Însă, Gică Hagi a revenit şi a declarat că şi-ar dori ca Ianis să facă, din nou, pasul în afara României. Speră să ajungă la un club de tradiţie din Europa.”Cred eu că Ianis va merge afară. Mi-aş fi dorit ca Ianis să aibă o traiectorie cum am avut-o şi eu, de la noi să plece la Bucureşti, de la Bucureşti să plece afară şi la o echipă mare. Are într-un fel dreptate, dar cred că drumul lui cum a fost, a plecat odată afară, s-a întors, acum cred eu că e pregătit de examenul ăla mare care trebuie să îl aibă”, a declarat Gică Hagi la TelekomSport, care a recunoscut că fiul său este la mare căutare.

”E curtat dar gândul lui e să termine bine acest campionat şi să facă un campionat european foarte bun. Ianis e curtat acum. Avem două obiective. Unul, ca echipa la care se duce să fie un proiect cu el, el nu mai e foarte tânăr cum a plecat înainte şi puteam să acceptăm anumite lucruri, el trebuie să fie un jucător important, să se ducă acolo şi să joace. Al doilea lucru, clubul trebuie să fie mulţumit cu suma de transfer.

Ianis trebuie să fie dorit de directorul sportiv, de antrenor, de club, să existe un proiect cu el pentru că eu cred că poate face un drum bun, o carieră frumoasă”.

Hagi jr. a marcat o ”dublă” în returul semifinalelor Cupei României cu Craiova şi a calificat-o pe Viitorul pentru prima dată în finala competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici