Regele Juan Carlos şi premierul Zapatero asistă la finala Euro-2008

Regele Juan Carlos şi premierul spaniol Jose Luis Zapatero vor fi prezenţi, duminică, la Viena, pentru a asista la finala Campionatului European dintre echipele Germaniei şi Spaniei, informează presa italiană.

17 afișări
Imaginea articolului Regele Juan Carlos şi premierul Zapatero asistă la finala Euro-2008

Regele Juan Carlos şi premierul Zapatero asistă la finala Euro-2008 (Imagine: Mediafax/AFP)

Regele Juan Carlos şi Regina Sofia au mai asistat la partida din sferturile de finală de la Euro-2008, atunci când Spania a învins, la loviturile de departajare, reprezentativa Italiei.

La meciul de joi seară, din semifinale, scor 3-0 cu Rusia, elevii antrenaţi de Luis Aragones au fost susţinuţi din tribune de Prinţul moştenitor Felipe de Bourbon şi de soţia acestuia, Prinţesa Letizia.

Finala Campionatului European, dintre selecţionatele Germaniei şi Spaniei, va avea loc, duminică, de la ora 21.45, pe stadionul Ernst Happel din Viena.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici