Reghecampf despre Unirea: Nu am văzut echipă care să nu încerce să joace fotbal nici cinci minute

Antrenorul Gloriei Bistriţa, Laurenţiu Reghecampf, a declarat , sâmbătă seară, că nu ştie dacă a mai văzut vreodată vreo echipă precum Unirea Urziceni, care "să nu încerce să joace fotbal nici măcar cinci minute legate".

10 afișări
Imaginea articolului Reghecampf despre Unirea: Nu am văzut echipă care să nu încerce să joace fotbal nici cinci minute

Reghecampf despre Unirea: Nu am văzut echipă care să nu încerce să joace fotbal nici cinci minute (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

"Sunt foarte dezamăgit că n-am reuşit să marcăm. Jucătorii au luptat din minutul 1 până în 90, am avut destule ocazii, nu şi noroc. Nu ştiu dacă am mai vazut o asemenea echipă, la adversar mă refer, care să nu încerce să joace fotbal nici măcar cinci minute legate. E păcat când jucătorii nu-şi doresc să joace fotbal, iar antrenorii nu vor mai mult. Am avut penalti, ce să-i reproşez lui Moraes? A dat foarte multe goluri pentru Gloria, dar a prins o zi neinspirată. Nu pot fi bucuros, echipa a jucat destul de vine şi dezamăgit o să fiu mereu când nu câştigăm. Sunt la fel de vinovat ca jucătorii, suntem o echipă. Nu vreau să dau vina pe ghinion, că n-a intrat mingea în poartă. O echipă care îşi doreşte foarte mult are şi noroc. Unirea s-a apărat cu zece oameni, în repriza a doua a stat numai în careul lor şi e foarte greu. E păcat când nu profităm de ocaziile avute'', a declarat Reghecampf.

Formaţia Gloria Bistriţa a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei Unirea Urziceni, în etapa a X-a a Ligii I. În minutul 45+1, jucătorul bistriţenilor, Junio Moraes, a ratat un penalti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici