Reghecampf: Keşeru va da un răspuns azi sau mâine dacă vine la Steaua

Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută în cantonamentul din Austria, că atacantul Claudiu Keşeru va anunţa în cursul acestei zile sau cel târziu joi dacă va accepta oferta înaintată de campioana României.

249 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Keşeru va da un răspuns azi sau mâine dacă vine la Steaua

Claudiu Keseru (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Nu are de ce să mă deranjeze atitudinea lui Keşeru, este foarte ok. Este un jucător liber şi poate merge acolo unde consideră că e mai bine pentru el şi familia lui. El a spus că va da un răspuns astăzi sau mâine", a spus Reghecampf despre jucătorul care a ajuns la un acord şi cu formaţia franceză Bastia.

Laurenţiu Reghecampf a afirmat că este mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie. "Nu sunt dezamăgit, sunt fericit că antrenez această echipă, că antrenez echipa Steaua. Am ajuns să fiu între cei mai buni 64 de antrenori din Europa. Cred că în momentul în care aş declara că plec de la Steaua, ar fi coadă la uşa lui MM cu antrenorii care vor să vină la Steaua. Sunt mulţumit de ce am la dispoziţie", a completat Reghecampf.

Antrenorul a menţionat că mai are contract doi ani cu Steaua, iar în sezonul următor va rămâne la campioana României. "Am un contract pe doi ani de zile cu o clauză de reziliere de un milion de euro. Cu siguranţă în anul următor voi fi la Steaua", a explicat Reghecampf, care a precizat, în glumă, că în cazul unei excluderi din preliminariile Ligii Campionilor va face terapie de grup cu jucătorii stelişti.

El a subliniat că nu l-a dorit pe mijlocaşul Aurelian Chiţu (Viitorul Constanţa), care se va transfera la Valenciennes: "Eu nu l-am dorit pe Chiţu. Dacă patronul Gigi Becali dorea să vină Chiţu la Steaua, să fiţi sigur că ar fi venit."

Referitor la declaraţiile căpitanului Alexandru Bourceanu, care a anunţat că nu va merge să-l viziteze pe Gigi Becali la penitenciarul Jilava, Reghecampf a explicat că doar finanţatorul stelist decide ce persoane îl pot vizita. "Numai Gigi Becali îi poate chema pe cei pe care vrea să îi viziteze. Dacă ar fi după noi, am putea face şedinţa, să bem cafeaua împreună la 10.00 şi să încercăm să-i uşurăm această perioadă cât putem de mult, dar acest lucru nu depinde de noi şi încercăm, prin ceea ce facem în cantonament, la meciurile oficiale, să-l ajutăm să treacă mai uşor peste această perioadă. Toţi jucătorii sunt afectaţi de acest lucru, toţi jucătorii sunt aproape de patronul echipei şi îşi doresc ca în cel mai scurt timp să fie alături de noi", a declarat Reghecampf.

Întrebat despre situaţia de la echipa naţională de tineret, despre care presa a scris că jucătorii Stelei, Gabriel Iancu şi Nicuşor Stanciu ar fi consumat băuturi alcoolice înaintea meciului cu Insulele Feroe, Reghecampf a spus că nu crede în vinovăţia fotbaliştilor. "Am văzut o declaraţie a domnului Mihail Marian. Am avut o discuţie cu Emil Săndoi înainte de a fi convocaţi la echipa naţională. La Steaua astfel de evenimente nu au cum să apară. Dacă se întâmplă ca un jucător să facă astfel de lucruri, la următorul antrenament nu mai participă, este dat afară. Cred că domnul Mihail Marian ar trebui să facă o analiză a oamenilor care muncesc acolo. Nu cred că ar trebui să spună că jucătorii au luat-o pe un drum greşit sau că nu au valoare. Dacă au anumite dovezi, să îi suspende, iar noi vom fi alături de dânşii. Noi nu agreăm ce se presupune că au făcut acei jucători. Nu am nevoie să vorbesc cu Stanciu şi Iancu. Ei au spus că nu au făcut acest lucru, că au avut un dialog cu antrenorul echipei naţionale. Pe mine mă interesează doar când cineva din federaţie îmi trimite ceva oficial şi atunci pot să iau măsuri", a afirmat Reghecampf.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici