Reghecampf nu vine la FCSB

  • În Arabia Saudită, Laurenţiu Reghecampf a mai antrenat-o pe Al-Hilal
  • Al Shabab are 7 puncte după 3 etape în campionatul Arabiei Saudite
  • Reghecampf a câştigat de două ori Liga 1 cu FCSB
266 afișări
Imaginea articolului Reghecampf nu vine la FCSB

Laurenţiu Reghecampf s-a despărţit de arabii de la Al Wasl şi este foarte aproape să semneze un nou contract. Nu va veni, însă, la FCSB aşa cum s-a speculat de când a fost numit Toni Petrea antrenor.

Reghecampf este în discuţii avansate cu Al Shabab, echipa de pe locul 3 din campioantul Arabiei Saudite. Al Shabab a mai avut antrenor român. Marius Şumudică a antrenat echipa saudită între 2018 şi 2019.

La Al Shabab, Reghecampf îl poate antrena pe Giedrius Arlauskis, fostul portar de la CFR Cluj, FCSB şi Unirea Urziceni.

Pe lângă Reghecampf, Saudiţii mai negociază şi cu un antrenor portughez.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici