Reghecampf şi Timofte au obţinut licenţa de agenţi de jucători

Foştii internaţionali români Laurenţiu Reghecampf şi Ion Timofte au susţinut, luni, examenul pentru obţinerea licenţei de agenţi de jucători, ei fiind declaraţi admişi alături de alţi patru candidaţi, în timp ce cinci nu au trecut de testul inpus de FIFA şi FRF, informează site-ul frf.ro

32 afișări

Ceilalţi patru candidaţi care au obţinut licenţa sunt: Marius Gheară, Daniel Pepy Nicolae, Lucian Mincu şi Valentin Dorin Sbârcea.

Examenul a constat dintr-un set de 20 de întrebări, 15 transmise de FIFA şi 5 ale FRF, pe durată de o oră, un punct acordat pentru fiecare răspuns corect, candidaţii fiind declaraţi admişi dacă au obţinut minim 14 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici