Reguli şi condiţii de cazare dezamăgitoare la Australian Open. Sorana Cîrstea îşi exprimă nemulţumirea pe Twitter

  • Sorana Cîrstea este dezamăgită de organizatorii Australian Open
  • Sportivilor li s-au promis anumite libertăţi în carantină
  • La Adelaide, Simona Halep beneficiază de alte condiţii
1404 afișări
Imaginea articolului Reguli şi condiţii de cazare dezamăgitoare la Australian Open. Sorana Cîrstea îşi exprimă nemulţumirea pe Twitter

FOTO: Instagram @soranacirstea

Sorana Cîrstea a fost deranjată de noile reguli de carantinare de la Montreal. Organizatorii primului turneu de Mare Şlem al anului le-au schimbat din mers.

În urma criticilor australienilor care nu pot intra în ţară, organizatorii au modificat programul. De la cele 5 ore zilnice promise jucătorilor pentru antrenament şi refacere, acum ei sunt ţinuţi în camere toată ziua. Într-un tweet, Sorana spune că i-ar plăcea să stea 14 zile în pat, uitându-se la seriale. Doar că nu ştie cum va juca apoi la un nivel înalt.  

Condiţiile la Melbourne nu sunt dintre cele mai reuşite. Yulia Putintseva a filmat cum se plimbă un şoricel prin cameră. Ea a cerut să i se schimbe camera, dar fiind condiţii stricte de carantină, nu a venit nimeni sa o ajute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici