Remiză dramatică între Camerun şi Serbia la Cupa Mondială. Ambele echipe au avut avantaj pe tabelă

Camerun – Serbia este poate meciul cu cea mai dramatică desfăşurare la Cupa Mondiale, după 9 zile de competiţie în Qatar. O victorie le era absolut necesară ambelor echipe, pentru a păstra şanse de calificare în optimi. S-a încheiat 3-3, ambele echipe având avantaj pe tabelă.

267 afișări
Imaginea articolului Remiză dramatică între Camerun şi Serbia la Cupa Mondială. Ambele echipe au avut avantaj pe tabelă

Cameroon National Football Team, Facebook

Serbia a dominat din primele minute şi, după două ocazii ale lui Mitrovic şi Zivkovic, primul nimereşte bara la a doua minge trimisă pe poartă, cu un şut din careu (min. 11).

Kunde aduce prima şansă de gol a camerunezilor, dar şutul său sub bară e respins la limită de portarul Milinkovic-Savic (min 23).

Primul gol a căzut în poarta sârbilor, după un corner în urma căruia mingea a ajuns în faţa porţii la fundaşul central Castelletto, are a marcat după devierea lui Nicolas N'Koulou (1-0, min 29).

Kunde are apoi şansa de a dubla avantajul, dar acelaşi Milinkovic-Savic se opune eficient.

În primul minut suplimentare de joc, Dusan Tadic a executat o lovitură liberă, la care Strahinja Pavlovic a reuşit să sară cel mai sus, trimiţând cu o lovitură cu capul de la distanţă direct în poartă, pentru 1-1.

Sergej Milinkovic-Savic a marcat apoi pentru 1-2, în minutul 45+3, cu un şut de la marginea careului, din pasa lui Andrija Zivkovic, stabilind scorul la pauză.

Acelaşi Zivkovic stă la originea golului 3 al sârbilor, după o acţiune colectivă foarte frumoasă, finalizată de Aleksandar Mitrovic în minutul 53.

Aboubakar intră în prim plan cu o acţiune periculoasă, blocată de Vanja Milinkovic-Savic, anticipând golul de 2-3, de peste un minut, anulat iniţial de arbitrul asistent pentru offside, dar validat ulterior, după consultarea sistemului VAR (min 63).

Peste alte 3 minute, Camerun a egalat prin Choupo-Moting, din pasa lui Aboubakar (3-3, min 63).

În ultima jumătate de oră s-a jucat în special la poarta africanilor, însă Serbia a tratat cu lejeritate câteva ocazii importante de a-şi adjudeca partida, care s-a încheiat la egalitate.

Cu câte un singur punct în grupă, ambele echipe trebuie să câştige acum ultimul meci pentru a îşi apropia calificarea, sarcină dificilă, care depinde şi de rezultatul celei de a doua partide de luni, dintre Brazilia şi Elveţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici