Remiză între Espanyol şi FC Barcelona, scor 1-1, în etapa a 22-a din La Liga

Formaţia Espanyol a remizat, duminică, pe teren propriu, cu rivala FC Barcelona, scor 1-1, în etapa a 22-a din campionatul Spaniei.

218 afișări
Imaginea articolului Remiză între Espanyol şi FC Barcelona, scor 1-1, în etapa a 22-a din La Liga

Remiză între Espanyol şi FC Barcelona, scor 1-1, în etapa a 22-a din La Liga

Gerard Moreno a deschis scorul pentru gazde, în minutul 66, cu o lovitură de cap trimisă din şase metri, iar Gerard Pique a restabilit egalitatea, în minutul 83, cu o execuţie asemănătoare, din centrarea lui Lionel Messi.

În urma acestei remize, FC Barcelona acumulează 58 de puncte şi are 12 puncte avans în fruntea campionatului, ierarhie în care este urmată de Atletico Madrid, Valencia (40 de puncte) şi Real Madrid (39 de puncte), toate cele trei echipe având un meci mai puţin disputat. Espanyol ocupă poziţia a 15-a, cu 25 de puncte.

FC Barcelona va primi vizita echipei Getafe, în etapa viitoare, în timp ce Espanyol va întâlni în deplasare pe Celta Vigo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici