Renault a pregătit un contract pentru Fernando Alonso

Echipa de Formula 1 Renault a pregătit un contract pe care îl va prezenta spaniolului Fernando Alonso, care şi-a reziliat, vineri, acordul cu McLaren-Mercedes, a anunţat cotidianul Marca, informează AFP:

2 afișări
Imaginea articolului Renault a pregătit un contract pentru Fernando Alonso

Renault a pregătit un contract pentru Fernando Alonso

Flavio Briatore, director sportiv la Renault, s-a reunit cu avocaţii pentru a stabili detaliile contractului, susţine Marca, publicaţia menţionată apreciind că echipa franceză vrea ca durata acordului să fie de cel puţin doi ani, pentru amortizarea investiţiei.

De asemenea, echipa Toyota ar fi făcut o oferită milionară spaniolului, însă acest ar fi refuzat. Potrivit Marca, alte trei echipe ar dori să-l angajeze pe Fernando Alonso: BMW, Red Bull şi Williams.

Publicaţia spaniolă a scris vineri că Fernando Alonso ar prefera să meargă la o echipă mică, iar apoi să ajungă la Ferrari, unde momentan nu are loc, după prelungirea contractului lui Felipe Massa.

Jurnalul sportiv AS susţine, sâmbătă, că alegerea lui Alonso ar putea fi Red Bull, care i-ar oferi un contract pe un sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici