Renault îi dă un ultimatum lui Fernando Alonso (presă)

Cotidianul spaniol Marca a scris, marţi, că echipa de Formula 1 Renault i-a dat un ultimatum pilotului Fernando Alonso să semneze un acord pe trei sezoane, altfel nu va fi angajat la gruparea franceză.

2 afișări
Imaginea articolului Renault îi dă un ultimatum lui Fernando Alonso (presă)

Renault îi dă un ultimatum lui Fernando Alonso (presă)

Sursa citată notează că preşedintele Renault, Carlos Ghosn, i-a transmis lui Alonso că dacă nu va semna pe trei sezoane, echipa franceză va renunţa la angajarea sa.

Pilotul spaniol, care în sezonul trecut a concurat pentru McLaren Mercedes, ar dori un contract pe un singur sezon, dar oficialii de la Renault se tem de faptul că Alonso ar pleca din 2009 la Ferrari, Red Bull sau Honda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici