Renault pregătită să aducă modificări monoposturilor sale (Marca)

Echipa franceză Renault a pregătit deja unele modificări la aerodinamica monoposturilor sale, în caz că dispozitivele contestate folosite de Williams, Brawn GP şi Toyota vor fi în final aprobate de FIA, a anunţat, sâmbătă, cotidianul Marca, citat de AFP.

9 afișări

Curtea de Apel a FIA va examina pe 14 aprilie protestul formulat la adresa echipelor Williams, Brawn GP şi Toyota, cu privire la folosirea unor difuzoare ce nu ar respecta regulamentul FIA. Red Bull, Ferrari, Renault şi BMW-Sauber au contestat designul difuzoarelor spate folosite de aceste monoposturi.

Potrivit Marca, Renault a pregătit deja o nouă piesă şi o va adopta după data de 14 aprilie, dacă FIA va confirma că respectă regulamentul. Această măsură îi va permite pilotului spaniol al echipei franceze, Fernando Alonso, locul 10 pe grila de start a Marelui Premiu al Australiei, să lupte cu şanse egale cu rivalii săi pentru un titlul mondial, mai scrie publicaţia spaniolă.

Prima etapă a Campionatului Mondial de Formula 1 este programată, la acest sfârşit de săptămână, la Melbourne.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici