Renumitul boxer Canelo Alvarez îl dă în judecată pe De La Hoya. Ce l-a nemulţumit

  • Canelo Alvarez, unul dintre cei mai mari boxeri din lume, a făcut o plângere la curtea federală
  • Mexicanul cere daune promotorului său, Oscar de la Hoya, şi platformei de streaming DAZN
  • El a semnat un contract pentru 10 lupte în valoare de 350 de milioane de dolari şi susţine că n-a fost plătit
895 afișări
Imaginea articolului Renumitul boxer Canelo Alvarez îl dă în judecată pe De La Hoya. Ce l-a nemulţumit

Renumitul boxer Canelo Alvarez îl dă în judecată pe De La Hoya. Ce l-a nemulţumit

Cel mai mare contract din box se transformă într-un scandal. Canelo Alvarez a semnat în octombrie 2018 pentru 35 de milioane de dolari pe care urma să-i încaseze după fiecare din următoarele 10 lupte. Doar că nu a primit toţi banii după primele 2 meciuri, ci doar jumătate.

Promotorul Oscar de la Hoya şi platforma de streaming DAZN s-au apărat. Susţin că adversarii lui Alvarez nu erau de top, lucru specificat în contract. 
 
  • "Sunt cel mai bun boxer din lume. Nu mă tem de nimeni în ring şi nu voi lăsa erorile altora să mă ţină departe de ring. Apelez la proces ca să mă întorc la box şi să le ofer fanilor ce merită" a spus Canelo Alvarez pentru The Athletic.
 
Canelo Alvarez i-a învins pe americanul Jacobs şi pe rusul Kovalev în 2019. A ajuns la 53 de victorii în 56 de lupte. Mexicanul de 30 de ani are o singură înfrângere în carieră, cu Floyd Mayweather, şi două remize.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici