Reportaj despre fostul fotbalist Teodor Lucuţă: Materialul publicat "prea târziu"

"A jucat la Dinamo şapte sezoane, din 1973, are piciorul stâng amputat din cauza diabetului şi s-a internat din nou zilele trecute pentru a-i fi amputat şi dreptul. Dar e optimist, crede că o să fie bine. Aproape tot timpul a zâmbit".

970 afișări
Imaginea articolului Reportaj despre fostul fotbalist Teodor Lucuţă: Materialul publicat "prea târziu"

Reportaj despre fostul fotbalist Teodor Lucuţă: Materialul publicat "prea târziu"

Atunci când Steaua are rezervată propria-i pagină, indiferent de ştirile prezentate, iar Gigi Becali face turul televiziunilor şi primeşte ani de închisoare, fiecare şedintă de sumar e echivalentă cu o joacă de-a avocatul. Prezinţi cazul, încerci să spargi monopolul actualităţii şi aproape că înveţi pe dinafară o poveste, scrie ProSport.

Pe care o repeţi o dată, de două ori, de trei ori. Părăseşti sala de şedinţe având în mână o oglindă în care titlul "Reportaj Teodor Lucuţă" nu se regăseşte. "Staţi liniştită, e timp pentru toate. Nu o să mor mâine", spune la capătul celălalt Lucuţă.

Peste o săptămâna reuşeşti să surprinzi "juriul". Nu mai repeţi aceeaşi poveste, ci şochezi cu o singură propoziţie: "Teodor Lucuţă a murit ieri". Jumătate de oră mai târziu ţii în mână o oglindă în care se regăseşte şi titlul reportajului tău. Ai câştigat cazul, tardiv e drept, iar acum apar întrebările:"Ce-ar fi fost dacă...".

Citeşte continuarea materialului pe prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici