Reporterul italian de la Tele 7: Filmul despre Mutu va acea un mare succes

Reporterul italian al postului de televiziune Tele 7, Monica Ghezzi, care a realizat un material la Piteşti despre Adrian Mutu, a declarat, marţi, că povestea fotbalistului român al echipei AC Fiorentina va fi un mare succes.

20 afișări
Imaginea articolului Reporterul italian de la Tele 7: Filmul despre Mutu va acea un mare succes

Reporterul italian de la Tele 7: Filmul despre Mutu va acea un mare succes (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Facem un Mutu-story, cu viaţa lui de fotbalist în România. Mutu este foarte iubit la Florenţa şi în toată Italia, iar filmul pe care îl facem despre el, cu bune şi rele, sper să fie de mare succes în Italia. Povestea lui Mutu este una frumoasă şi lumea trebuie să o ştie aşa cum este. La Florenţa, Mutu este foarte apreciat şi cu toţii aşteaptă să revină la echipă", a spus Ghezzi.

O echipă a postului de televiziune Tele 7 realizează la Piteşti un documentar despre viaţa internaţionalului român, ca urmare a depistării sale cu sibutramină la două controale doping desfăşurate în luna ianuarie.

După două ore şi jumătate de filmări în casa părinţilor lui Mutu, unde părinţii acestuia au dat interviuri, echipa de filmare însoţită de tatăl fotbalistului, Spiridon Mutu, a plecat la stadionul "Nicolae Dobrin" unde au discutat cu primul antrenor al acestuia, Mihai Ianovschi.

Acasă la părinţii lui Mutu, italienii au filmat şi o încăpere special amenajată cu mai multe tricouri şi trofee. Printre tricourile din cameră este şi cel al fostului internaţional francez Claude Makelele pe care Mutu l-a primit după meciul din Cupa UEFA, FC Argeş - Celta Vigo. Ulterior, Mutu avea să ajungă coechipier cu Makelele la Chelsea Londra.

Jurnaliştii italieni au putut filma şi cele şapte fotografii-tablou cu Mutu în care apărea în tricourile formaţiilor FC Argeş, Dinamo, Internazionale Milano, Chelsea Londra, Juventus Torino, AC Fiorentina şi echipa naţională a României.

Atacantul Adrian Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutramină în urma a două controle antidoping, primul efectuat la 10 ianuarie 2010, după meciul Fiorentina - Bari, scor 2-1, din campionatul Italiei, şi al doilea la 20 ianuarie, după meciul Fiorentina - Lazio, scor 3-2, din Cupa Italiei.

La 29 ianuarie, Comitetul Olimpic Italian a anunţat că a dat curs solicitării procurorului antidoping al Tribunalului Naţional Antidoping de suspendare a lui Mutu, până la luarea unei decizii în cazul său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici