Reprezentant Săpunaru: Cristian nu va pleca la Lazio, FC Porto a cerut prea mult

Un colaborator al impresarului Victor Becali a declarat, pentru publicaţia Mais Futebol, că fundaşul Cristian Săpunaru va rămâne la FC Porto, deoarece gruparea lusitană a cerut prea mult pentru el clubului Lazio Roma, care era interesat de român.

99 afișări
Imaginea articolului Reprezentant Săpunaru: Cristian nu va pleca la Lazio, FC Porto a cerut prea mult

Reprezentant Săpunaru: Cristian nu va pleca la Lazio, FC Porto a cerut prea mult (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Cristian Săpunaru nu va pleca la Lazio. Au existat discuţii între reprezentanţii celor două cluburi, dar FC Porto a cerut prea mult pentru transferul lui Săpunaru. Cât? Nu pot spune asta, dar era mult şi Lazio a renunţat. Săpunaru va rămâne la FC Porto", a declarat reprezentantul fotbalistului.

Săpunaru a evoluat în 41 de meciuri oficiale pentru FC Porto în sezonul 2010/2011 (peste 2.600 de minute de joc). Românul a câştigat cu FC Porto în acest sezon campionatul, Cupa Portugaliei şi Liga Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici