Reprezentanţii României au obţinut 45 de medalii la Jocurile Europene de Vară Special Olympics

Reprezentanţii României au obţinut 45 de medalii, dintre care 17 de aur, la Jocurile Europene de Vară Special Olympics 2014, competiţie ce a avut loc la Antwerp, se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

137 afișări
Imaginea articolului Reprezentanţii României au obţinut 45 de medalii la Jocurile Europene de Vară Special Olympics

Reprezentanţii României au obţinut 45 de medalii la Jocurile Europene de Vară Special Olympics (Imagine: Andrei Pungovschi/ Mediafax Foto)

Sportivii români au concurat la gimnastică, bocce, judo, nataţie şi tenis de masă şi au câştigat 17 medalii de aur, 18 de argint şi zece de bronz. De asemenea, reprezentanţii României au înregistrat două clasări pe locul patru şi una pe locul 5.

La competiţia desfăşurată la Antwerp au participat peste 2.000 de sportivi din cel puţin 50 de delegaţii. Pentru România au concurat 19 sportivi.

Delegaţia care a reprezentat România la Jocurile Europene de Vară Special Olympics va reveni în ţară duminică seara, la ora 23.05, pe Aeroportul Henri Coandă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici