Restructurări la Gaz Metan Mediaş

Conducerea grupării de baschet masculin Gaz Metan Mediaş a anunţat, marţi, rezilierea contractului cu antrenorul Mladen Jojici, alţi patru jucători, plus desfiinţarea funcţiei de director sportiv.

20 afișări
Imaginea articolului Restructurări la Gaz Metan Mediaş

Restructurări la Gaz Metan Mediaş

Rezultatele slabe obţinute de echipa din Mediaş, care se află pe locul 9 în clasamentul Diviziei A a determinat Consiliul Director al clubului să ia măsuri. Astfel, antrenorului adus în vara acestui an, bosniacul Mladen Jojici, fost câştigător al campionatului şi al FIBA Challenge, cu CSU Ploieşti, i-a fost reziliat contractul. Aceeaşi măsură a fost luată şi în privinţa jucătorilor Ognjen Samardzija, Marko Dimitrijevici, Nikola Glisovici şi Zeliko Bubanja, în timp ce funcţia de director sportiv, ocupată de Octavian Şerban a fost desfiinţată.

Pe parcursul turului Diviziei A, formaţia Gaz Metan Mediaş a obţinut acelaşi număr de victorii şi înfrângeri, şapte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici