Reţeta performanţei în Formula 1 a celor de la McLaren: tehnologie ca la NASA

Când faci primii paşi în McLaren Technology Centre simţi că intri într-o altă lume, în care timpul curge parcă mai lent, iar cei care se luptă cu secundele par foarte relaxaţi. "Nu am văzut niciodată oameni agitaţi sau certându-se în cei patru ani de când sunt aici", ne asigură tânărul repre zentant al McLaren Mar keting care ne are în grijă pentru un tur al centrului tehnologic, unde îşi are sediul echipa de Formula 1 Vodafone McLaren Mercedes, potrivit Ziarului Financiar.

46 afișări
Imaginea articolului Reţeta performanţei în Formula 1 a celor de la McLaren: tehnologie ca la NASA

Reţeta performanţei în Formula 1 a celor de la McLaren: tehnologie ca la NASA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Îl privim cu neîncredere, amintindu-ne ziua precedentă când McLaren a pierdut titlul mondial al constructorilor în favoarea rivalilor mult mai tineri de la Red Bull Racing, iar cei doi piloţi ai echipei, Lewis Hamilton şi Jenson Button, campioni mondiali în 2008 şi 2009, au terminat sezonul pe locurile 4 şi 5. Cu siguranţă că nu a fost o zi liniştită, mai ales în biroul legendarului Ron Dennis, care a preluat echipa în urmă cu 30 de ani, ducând-o pe culmile gloriei în anii '90.

Citeteşte mai multe despre tehnologia de la McLaren pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici