Revin în iarbă fotbalistele din Liga 1. Duminică începe play off-ul

Competiţia fotbalistică feminină redebutează duminică cu primele două meciuri din faza play-off-ului Ligii 1.

112 afișări
Imaginea articolului Revin în iarbă fotbalistele din Liga 1. Duminică începe play off-ul

Sursa foto: Mediafaxfoto

Campionatul de fotbal feminin al României programează în acest weekend şi în prima zi a săptămânii viitoare meciurile primei etape a play-off-ului ediţiei de campionat 2020-2021. Acestea vor fi primele partide oficiale pentru echipele din Liga 1 în anul 2021.

Cele mai bune şase echipe din sezonul regulat îşi dispută supremaţia în sistem campionat, fiecare cu fiecare. Chiar dacă „U” Olimpia Cluj pare de neoprit în drumul său spre un nou titlu, ambiţiile celor 6 echipe sunt mari, în încercarea de a demonstra valoarea fotbalului feminin românesc.

În primul meci al anului în Liga 1 se întâlnesc, duminică, 14 martie, de la ora 11.00, formaţiile Heniu Prundu Bârgăului şi Universitatea Galaţi.

Cele două s-au întâlnit în sezonul regulat tot la Prundu Bârgăului, pe 11 octombrie, într-o partidă contând pentru etapa a VI-a. Meciul a fost foarte echilibrat şi s-a încheiat nedecis, scor 2-2 (1-1).

„Venim după o perioadă de pregătire destul de grea. Aşteptăm cu nerăbdare meciul din prima etapă şi ne dorim să debutăm cu o victorie în play-off. Ştim că fiecare partidă cu Universitatea Galaţi este una dificilă, însă suntem concentrate pe ceea ce avem de făcut si vom da totul în teren. Ne dorim să facem un joc bun şi să păstrăm acasă toate punctele puse în joc”, a declarat Mihaela Merlan, componentă a echipei Heniu pentru frf.ro.


Programul primei etape a play-off-ului:

Duminică, 14 martie
ora 11:00: Heniu Prundu Bârgăului – Universitatea Galaţi
ora 12:00: Piroş Security Arad – Fortuna Becicherecu Mic, în direct pe FRF TV

Luni, 15 martie
ora 11:00 Vasas Femina Odorhei – Universitatea Olimpia Cluj

Clasament:

1. „U” Olimpia Cluj 33p
2. Fortuna Becicherecu Mic 25p
3. Piroş Security Arad 23p
4. Vasas Femina Odorheiu Secuiesc 23p
5. Heniu Prundu Bârgăului 20p
6. Universitatea Galaţi 18p

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici