Rezultatele primei zile la CE de polo de la Budapesta. România a debutat cu victorie

Naţionala de polo a României a debutat cu victorie, luni, la CE de la Budapesta, scor 11-6 cu Georgia, alte cinci partide disputându-se în grupele A şi B ale competiţiei.

178 afișări
Imaginea articolului Rezultatele primei zile la CE de polo de la Budapesta. România a debutat cu victorie

Rezultatele primei zile la CE de polo de la Budapesta. România a debutat cu victorie (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Rezultatele complete înregistrate, luni, în prima zi a CE de la Budapesta sunt: România-Georgia scor 11-6, Muntenegru-Grecia 11-6, Italia-Rusia 13-6 (grupa A), respectiv Croaţia-Germania 10-5, Franţa-Serbia 5-16 şi Spania-Ungaria 9-12 (grupa B).

Tricolorii vor avea în continuare următorul program în grupa A: cu Italia (marţi), cu Muntenegru (joi), cu Grecia (sâmbătă), cu Rusia (21 iulie).

În celelalte partide de marţi se vor întâlni Georgia-Grecia, Germania-Serbia, Rusia-Muntenegru, Croaţia-Spania şi Ungaria-Franţa.

Finalele pentru medalii sunt programate în 27 iulie.

Deţinătoarea titlului european este Serbia, echipa României clasându-se pe locul 8 la ediţia din 2012, de la Eindhoven.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici