Ribery şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen

Internaţionalul francez Franck Ribery a semnat prelungirea contractului cu Bayern Munchen până în 30 iunie 2015, a anunţat, duminică, gruparea germană.

12 afișări
Imaginea articolului Ribery şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen

Ribery şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Semnarea noului contract a avut loc la Madrid, cu ocazia finalei Ligii Campionilor, câştigată de Internazionale Milano.

"Suntem foarte fericiţi că am ajuns la un acord în privinţa prelungirii contractului cu unul dintre cei mai buni jucători din lume". a declarat directorul general, Karl-Heinz Rummenigge.

La rândul său, Ribery s-a declarat extrem de fericit. "Familia mea şi cu mine suntem foarte fericiţi să rămânem la Munchen. Clubul a devenit o mare familie pentru mine", a declarat Ribery.

Venit în Germania în 2007, Ribery se afla sub contract cu Bayern până în 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici