Ribery şi Robben au avut o altercaţie după meciul cu Real Madrid

Mijlocaşii echipei Bayern Munchen, Franck Ribery şi Arjen Robben, au avut o altercaţie la vestiare după ce formaţia lor a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, pe Real Madrid, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, se arartă într-un material apărut în Bild.

441 afișări
Imaginea articolului Ribery şi Robben au avut o altercaţie după meciul cu Real Madrid

Ribery şi Robben au avut o altercaţie după meciul cu Real Madrid (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Cei doi şi mijlocaşul Toni Kroos au avut o discuţie aprinsă la finalul primei reprize în momentul în care Bayern Munchen beneficia de o lovitură liberă.

Conform sursei citate, la finalul meciului Ribery a vrut să-l lovească pe Robben la vestiare, dar cei doi au fost despărţiţi de coechipieri.

Bild a scris că oficialii clubului german au avut o întâlnire, miercuri, cu cei doi fotbalişti pentru a aplana conflictul.

Partida retur dintre Real Madrid şi Bayern Munchen, din semifinalele Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, 25 aprilie, de la ora 21.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici