Rică Răducanu: În locul lui Peseiro îmi semnan demisia după meciul cu FC Argeş

Fostul portar al echipei Rapid, Rică Răducanu, a declarat, vineri, că antrenorul Jose Peseiro ar fi trebuit să-şi dea demisia încă de la partida pierdută pe teren propriu cu FC Argeş, scor 1-3, şi să nu mai aştepte manşa secundă a turului I al Cupei UEFA, cu VfL Wolfsburg.

14 afișări
Imaginea articolului Rică Răducanu: În locul lui Peseiro îmi semnan demisia după meciul cu FC Argeş

Rică Răducanu: În locul lui Peseiro îmi semnan demisia după meciul cu FC Argeş (Imagine: Mediafax Foto)

"La Rapid suntem în şedinţă acum. Trebuie să ne rezolvăm problemele şi să readucem echipa pe drumul cel bun. Nu am nimic cu Peseiro, dar cred că el a profitat de generozitatea lui Taher şi i-a cerut bani să cumpere jucători. Din păcate, aceştia nu au arătat că ştiu prea mult fotbal. În locul lui Peseiro, îmi semnam demisia după meciul cu FC Argeş şi plecam. Suporterii au dreptate când se comportă aşa pentru că ei sunt pătimaşi şi dacă nu văd rezultate suferă. Aţi văzut ce era să păţească şi domnul Taher. Copos a fugit mai repede, ştia ce se va întâmpla", a spus Răducanu.

Fostul portar consideră că Rapidul şi-a compromis şi şansele de a câştiga titlul de campioană a României. "Nu mai sunt şanse la titlu de acum. Trebuie făcut ceva pentru ca echipa să îşi revină. Eu zic că noi aveam echipă bună înainte, dar cu atâţia jucători străini aduşi aici uitaţi câtă supărare au provocat", a adăugat Rică Răducanu.

Formaţia Rapid a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată pe teren propriu cu echipa WfL Wolsburg, din manşa secundă a turului I al Cupei UEFA, şi a ratat calificarea în faza grupelor. În partida tur, gruparea germană s-a impus cu scorul de 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici