River Plate a retrogradat în liga secundă argentiniană pentru prima oară în istorie

Echipa River Plate, de 44 de ori câştigătoare a campionatului Argentinei, a retrogradat în liga secundă, pentru prima oară în istoria sa de 110 ani, după remiza de pe teren propriu cu Belgrando, în returul barajului de menţinere.

258 afișări
Imaginea articolului River Plate a retrogradat în liga secundă argentiniană pentru prima oară în istorie

River Plate a retrogradat în liga secundă argentiniană pentru prima oară în istorie

În tur, echipa Belgrano din Cordoba s-a impus cu 2-0, astfel că va juca în prima ligă din sezonul viitor.

River Plate, echipă din Buenos Aires, a câştigat de 44 de ori campionatul Argentinei şi cinci trofee internaţionale, între care şi două Copa Libertadores (1986, 1996), echivalentul latino-american al Ligii Campionilor.

După meci, jucătorii s-au prăbuşit pe teren, în lacrimi, în timp ce adversarii de la Belgrano părăseau stadionul în huiduielilor suporterlor, care aruncau diverse obiecte. Forţele de ordine au folosit tunuri cu apă pentru a calma suporterii.

Aproximativ 2200 de reprezentanţi ai forţelor de ordine au fost mobilizaţi pentru meciul la care au asistat 50.000 de spectatori. .

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici